top of page

Lidé lidem

Výroční shrnutí 2021, aneb co se stalo v naší dílně tento rok.

Tento rok jsme se zaměřili na rozvoj naší firmy a zefektivnění výroby a postupů. Takže jsme ve stadiu investic do lidí a do portfolia naší dílny.

 

Naším hlavním cílem je zaměstnávání těžce zaměstnatelných lidí s handicapem a vytvoření pro ně důstojné a kvalitní podmínky pro zapojení se do normálního života.

 

Začátkem roku jsme se po analýze podmínek v našich starých prostorách na dílně rozhodli, že dílnu přestěhujeme do nových prostor v Kroměříži. Přestěhovali jsme se na stoličkovu ulici do prostor malé haly s bezbariérovým přístupem, kde je pro handicapované jednodušší přístup a také skvělá logistika pro zákazníky i dodavatele.




Dále jsme se rozhodli rozšířit nejen sortiment pro naši šicí dílnu ale i přepracovat výrobu a výrobní procesy - (to se nám zatím daří tak na padesát procent).

 

Koupili jsme nové profesionální šicí stroje pro naše švadlenky. Zaučení na strojích ale probíhalo za plného provozu dílny a v rámci stěhování a zabydlování nových prostor. Dokážete si to představit.


Tím, že jsme se přestěhovali a nakoupili novou technologii pro dílnu a to všechno bez jakýchkoliv dotací u nás vznikli další pracovní místa!

Personální oblast a oblast lidských zdrojů je u Chráněné dílny velmi složitá tím, že při zaměstnávání musíte splnit podmínky dané zákonem a potřebujete lidi, kteří jsou schopni plnit normy a požadavky na ně kladené výrobou. To se nám docela povedlo a vytvořili jsme tým lidí, kteří mají potenciál zvládnout požadavky na ně kladené výrobou - na co jsme hrdí a velice si vážíme každého člověka v naší firmě, který dokáže spolupracovat a plnit úkoly.

 

Jeden z dalších kroků v rámci firmy bylo, že jsme začali budovat zázemí pro výrobu kontejnerových domů na zakázku. To je další projekt, kde jsme se rozhodli vytvořit zaměstnanecká místa pro handicapované.


V rámci toho, co nabízí dílna našich šiček stále zůstávají i stany pro děti, kde se aktivně zapojili i naše dámy v prodeji a vytváří další portfolio produktů pro zákazníky.

 

A v neposlední řadě, vedení firmy přepracovalo nabídky náhradního plnění pro naše partnery, kde jsme se spojili se Zakázkovou Dílnou, kde v rámci našeho budgetu náhradního plnění nabízíme i velké portfolio produktů které můžou naši současný i budoucí partneři využít pro splnění zákonné povinnosti.


Co se stalo naším heslem a snažíme se hod držet je:

Lidé lidem

22 zobrazení

Nejnovější příspěvky

KOLEGOVÉ:

Ekonomka - Sylva Kalasová 

Mob.: 776 791 295kalasova@w4p.cz

Náhradní plnění - Šárka Mokrišová
Mob.: 737 116 769mokrisova@w4p.cz

Administrativní pracovník - Jiří Pavlíček

Mob.: 737 230 514pavlicek@w4p.cz

Provozní manažer  - Mgr. Pavel Kucik, MBA

Mob.: 724 955 795kucik@w4p.cz

W4P

Lidé lidem

© 2035 by W4P. Made with UNLockStudio™

ÚDAJE O FIRMĚ:

IČO: 04547284

DIČ: CZ04547284

Spisová značka: C 64027 vedená u Krajského soudu v Ostravě

VEDENÍ SPOLEČNOSTI - JEDNATELÉ:

Mgr. Ladislav Drozd
Mob.: 733 117 294drozd@w4p.cz 

Ing. Robert Drábek, MBA
Mob.: 608 840 486drabek@w4p.cz

  • Facebook - W4P

PŘIHLAŠTE SE K ODBĚRU NOVINEK

W4P s.r.o. - Chráněná dílna

Televizní 2615

756 61, Rožnov pod Radhoštěm

bottom of page